Българският здравословен чипс със суперсемена  RICE UP! зае първо място

...
Българският здравословен чипс със суперсемена  RICE UP! зае първо място
Коментари Харесай

Български здравословен снакс с две световни награди за иновации

Българският здравословен чипс със суперсемена  RICE UP! зае първо място измежду европейските новаторски артикули в конкуренцията SIAL Innovation в границите на SIAL JAKARTA, в което се включиха над 1100 участници от 27 страни.

Чипсовете Rice UP! изпревариха на финала съперници от Англия, Франция и Русия, селектирани сред  37 ТОП новаторски артикули от интернационалното жури.

„ Това е още едно самопризнание на международен конгрес за качеството и иновативността на здравословните снаксове RICE UP! “, показа Мая Герасимова, търговски и маркетинг шеф на „ НУХЕЛТ “ АД, която получи грамотата от Ксавиер Терлет, създател и президент на XTC World Innovation, на церемония гала по награждаването, „ Журито оцени високо вкусната здравословна композиция от пълнозърнест кафяв ориз, супер семена и зехтин, веган артикул без глутен, без пържене, който следва най-новите международни трендове за здравословно хранене “.

Rice UP! чипс със супер семена се класира на финала и на състезанието SEAL Middle East в Абу Даби, в мощната конкуренция на 110 новаторски продукта от 5-те континента.

Високото самопризнание идва единствено няколко дни откакто младата българска компания „ НУХЕЛТ “, производителят на здравословни снаксове от кафяв ориз с марката Rice UP! навърши 1 година, в която съумя за „ завладее света “. Днес, с изключение на ясно изразено наличие на българския пазар, продуктите са достигнали до 6-те континента, а износът е в над 40 страни.

Успехите на продукта се дължат на иновативността, признават специалисти. Rice UP! е композиция от пълнозърнест кафяв ориз, супер семена и зехтин, който следва най-новите международни трендове за здравословно хранене. Това е единственият оризов чипс на европейския пазар, който се създава от цели зърна пълнозърнест ориз, а не по нормалната процедура да се употребяват оризови пелети. По този метод стъпката от чистата суровина до крайния артикул е единствено една и здравословните изгоди на оризовото зърно са съхранени в най-голяма степен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР